Angajații Inspectoratului Național de Patrulare în ospeție la copiii de la Instituția de Educație Timpurie nr.30 ,,Clopoțel”

În scopul eficientizării activităților orientate la protecția drepturilor copilului, organizarea și asigurarea securității circulației rutiere, reducerii riscurilor de victimizare a copiilor, pe perioada procesului educațional, angajații  Inspectoratului Național de Patrulare   din Capitală în continuare desfășoară  instruiri in domeniul educației rutiere în scopul   prevenirii   accidentelor rutiere.

La data de 13.11.2019 s-a desfășurat  acțiuni în formă de joc cu copiii de la Instituții de Educație Timpurie nr.30 ,,Clopoțel”,  de către angajații  Inspectoratului Național de Patrulare Dna Uliana Catan și  Dumitru Lupașcu.  În scopul formării comportamentului responsabil pentru viața și sănătatea proprie  , inclusiv învățarea și respectarea regulilor de circulație rutieră. Micuții  s-au bucurat foarte mult de prezența angajaților INP si de implicarea lor în acțiunile interesant organizate.

Mulțumim mult, Dnei Uliana Catan și  Dumitru Lupașcu, din partea tuturor copiilor  pentru  organizarea acestor activități minunate…