Direcția educație, tineret și sport a sectorului Ciocana a împlinit 35 de ani de activitate

Stimați colegi ! Astăzi, 09.09.2020 Direcția educație, tineret și sport a sectorului Ciocana a împlinit 35 de ani de activitate.
Cu ocazia acestui mare eveniment ne exprimăm sincerile noastre felicitări pentru toți cei care activează astăzi în Direcția de învățământ, dorindu-le multă sănătate, răbdare și rezistență în această complicată perioadă de criză a sănătății pentru toată lumea.
Le trimitem prin intermediul rețelilor sociale (altfel pandemia nu ne permite) sincere felicitări și celor, care în diferite perioade a istoriei învățământului municipal au stat la cârma conducerii Direcției noastre și au contribuit esențial la dezvoltarea și consolidarea unui colectiv instruit, bine intenționat, abil de a rezolva toate sarcinile în calea asigurării unei baze didactico- materiale bune a instituțiilor de învățământ din sectorul Ciocana – o parte componentă activă a învățământului municipal.
Felicitări pentru domnii Valentin Crudu, Alexandru Strătilă, doamnele Tatiana Crîjanovschi, Lilia Babuc, Veronica Donțu, Vasilisa Iluță, Valentina Cocol și mulți, mulți alții, care au activat cu dăruire și entuziasm.
Vă propunem să răsfoim împreună filele glorioase a celor 35 de ani de activitate și să urmărim dezvoltarea pas cu pas a învățământului din sectorul Ciocana, cel mai tânăr și frumos sector din municipiul Chișinău.
detsciocana.educ.md